Figen - Bruidsjurken kiezen showroom Rosa Clara

 

In 2015 waagde ik de sprong en opende ik de deuren van Figen Bruidsmode, een avontuur dat begon met een dosis moed en nu, negen jaar later, vervuld is van dankbaarheid en voldoening. Het is een voorrecht om elke dag bruiden te mogen helpen bij het vinden van hun droomjurk.

Wil je jouw zoektocht naar de perfecte trouwjurk laten begeleiden door een professional? Maak dan snel een afspraak, zodat we samen rustig de tijd kunnen nemen om alle mogelijkheden te ontdekken en jouw specifieke wensen te bespreken. Want een trouwjurk vertegenwoordigt niet alleen een materiële waarde, maar is ook een uiting van jouw persoonlijkheid en stijl. Elke bruid verdient een jurk die haar uniek maakt en perfect past bij wie ze is.

Of je nu maatje 36 hebt of een maatje meer, er is een jurk die speciaal voor jou gemaakt lijkt te zijn. Ik sta klaar om je te begeleiden bij het ontdekken van dé jurk die jou laat stralen op jouw grote dag.

Mijn doel is om jouw ervaring in mijn winkel buitengewoon te maken. Ik ben er om je te helpen bij het passen van de jurken, je te begeleiden in het maken van de juiste keuze en je te adviseren over stijl en pasvorm. Je mag gerust twee vertrouwde smaakadviseurs meebrengen, zodat we samen kunnen zorgen dat je met volle vertrouwen de juiste beslissing neemt. Je bent van harte welkom in mijn bruidsboetiek.