Rosa Clara

TROUWJURKEN

Omdat we ons ervan bewust zijn hoe belangrijk het is voor elke bruid om er op haar trouwdag echt uniek uit te zien in het wit, bieden we bij Rosa Clará een breed scala aan trouwjurken in een reeks stijlen waarvan we zeker weten dat er een bij zit die bij je past. perfect.

Scroll even naar beneden om al de foto’s per merk van Rosa Clara te bewonderen.

Rosa Clara, Rosa Clara Boheme, Rosa Clara Soft : prijscategorie: € 2700 tot € 3150
Luna Novias : € 1950 tot € 2850
Alma Novia : € 1350 – € 2250
Adriana Alier : € 1150 – € 2250

Rosa Clara

Rosa Clara Boheme

Rosa Clara Soft

Luna Novias

Lunanovias is in 2009 opgericht om dromen waar te maken voor eigentijdse, romantische bruiden met een geheel eigen persoonlijkheid. Lunanovias maakt delicate, vloeiende jurken in de nieuwste stijlen in een rijkdom aan stoffen en texturen. De kledinglijnen variëren van klassieke empire-taille-snitten tot nauwsluitende jurken in zeemeerminstijl en zijn voorzien van hartvormige halslijnen met prachtige V-ruggen, stijlvolle boothalzen en prachtige lijfjes bestrooid met Chantilly-kant en kralenapplicaties.

Lunanovias ontwerpt zacht romantische jurken in een brede selectie stoffen voor de hedendaagse bruid. Aan elk detail is gedacht om ervoor te zorgen dat de bruid er absoluut stralend uitziet op een van de meest magische dagen van haar leven.

Alma Novia

Bij Alma Novia vind je jouw droom bruidsjurk. Voel je als een op een miljoen op je speciale dag.
Romantische, elegante en eigentijdse Alma Novia trouwjurken, ideaal om de natuurlijke schoonheid van de bruid op haar trouwdag te benadrukken.
De Alma Novia 2023 collectie kenmerkt zich door lichtere, natuurlijke designs. Ontdek onze trendy boho chic trouwjurken!

Adriana Alier

De trouwjurken van Adriana Alier zijn een uitstekend alternatief voor moderne, sexy en elegante bruiden, die zich hun grote dag kunnen voorstellen in een toonaangevend stuk dat met veel aandacht voor detail en stoffen van de hoogste kwaliteit is vervaardigd .

Elke bruid wil bij het altaar aankomen en ‘ik doe’ zeggen tegen haar geliefde in de trouwjurk van haar dromen. Bij Adriana Alier bieden we trouwjurken aan in verschillende stijlen, vormen en smaken die bij alle moderne vrouwen passen . Elke bruid kan de perfecte stijl voor haar trouwdag vinden, zonder al te veel uit te geven aan haar outfit, maar toch aan haar verwachtingen te voldoen. Word verliefd op de collectie trouwjurken 2023